Mert nincs új a Nap alatt...

2015. október 09. 15:41 - JamesGrey

Tempó a javából

eow1.jpg

Nem is olyan régen pillanthattuk meg Stephen King krimisorozatának első kötetét, a Mr. Mercedes-t. Jövő hónaptól pedig már az újabb kötet is meg fog jelenni hazánkban, ami az Aki kapja, marja címet fogja viselni. Sőt jövőre (2016 júniusában), a befejező epizód is debütálni fog Amerikában.

A Bill Hodges-trilógia utolsó részben, az End of Watch-ban, vissza fog térni Brady Hartsfield, aki ismerős lehet az első részből. A nyomozó kénytelen bevonni a Mr. Mercedes kötet gyilkosát az esetbe, hogy feltárhassa élete egyik legnehezebb ügyét.

Ez a tempó meglepően gyors Stephen Kinghez képest is. Köztudott, hogy az író minden évben legalább egy, de jellemzőbb, hogy több könyvet is képes megírni egy év alatt. Viszont ez egyáltalán nem igaz a sorozataira, mint példásul a Setét Torony-ciklusra vagy a Talizmánra és annak folytatására a Fekete házra. Lehetséges, hogy közrejátszik az, hogy sorozatot szeretnének forgatni a trilógiából és fel kellett kötnie a gatyaszárat? Mindenesetre, ha meg is valósul a tévés széria, King közre fog működni a forgatókönyv írásban is. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdfenyklub.blog.hu/api/trackback/id/tr667952512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mert nincs új a Nap alatt...
süti beállítások módosítása