Mert nincs új a Nap alatt...

2015. július 01. 09:18 - JamesGrey

Új híreket fújnak a "Tél szelei"

the-winds-of-winter-book-george-rr-martin.jpgMindannyian tűkön ülve várjuk már az új könyv megjelenését, de az pontosan olyan, mint a szériában emlegetett tél. Sok hír terjengett már, hogy mikor is fog megjelenni a könyv; talán még a nyáron, esetleg jövőre.

 

A The Winds of Winter névre hallgató kötet még a 6. évad előtt meg fog jelenni, legalábbis G.R.R. Martin szerint. Az Entertainmemt Weekly szerint, a 67 éves író csökkentette az interjúk számát és több nyilvános megjelenést is lemondott, többek között a júliusban megrendezésre kerülő San Diego Comic Con-t is. Nem élheti a rocksztárok életét, ha nem tesz le cserébe semmit az asztalra. Igazából korrekt. Szerencsére Martinnak is némi mondanivalója számunkra:

 

"Talán túl optimista vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyen gyorsan tudom befejezni. De lemondtam két hivatalos meghívást és több interjút is. Mindent megteszek annak érdekében, hogy le tudjam söpörni az asztalom és befejezzem ezt!"

 

Sokat borzolták idén az idegeinket a két showrunner, David Benioff és D.B. Weiss is, mivel eléggé előre szaladtak a történetben. A rengeteg variálás is csípte egyes rajongók szemét, mivel most már van bőven eltérés a könyv és a sorozat között. Habár minden részletet ismernek a történetből, mégis változtatnak. Ennek az oka többnyire szerintem a maguk rajongók. Végülis nem lenne fair azokkal szemben, akik a kezdetek óta a könyvet olvasták. Azt a tényt sem szabad szem elől téveszteni, hogy ez egy sorozat. Muszáj megfelelnie bizonyos elvárásokban, mint a látvány és a csavaros történetvezetés.

 

Addig amíg megjelenik a könyv, mindenképpen várnunk kell. A sorozat és a rajongók is egyaránt az író sarkában robognak. Persze jogosan merül fel rengeteg rajongóban, hogy az öreg Martin már nem fogja megérni az utolsó könyv megjelenését, de erre nemes egyszerűséggel annyit válaszol csak: „F... you!”

 

bpero6jcuaeobuz.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdfenyklub.blog.hu/api/trackback/id/tr987587350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mert nincs új a Nap alatt...
süti beállítások módosítása