Mert nincs új a Nap alatt...

2015. július 13. 08:52 - JamesGrey

Hogyan készül az új 'Trónok Harca' könyv?

george-rr-martin-thumb.jpgMartin nem sieti el az írást. Ez egy tény, de ahogy a mondás is tartja, jó munkához idő kell. De a rajongóknak csak egy kérdése van: még mennyi? George R.R. Martin korunk Tolkienje, ez vitathatatlan, mégis mindenki türelmetlen. Természetesen az író mindent megtesz azért, hogy befejezze az új könyvet. De most lehull a lepel, hogyan is készül a "The Winds of Winter" című kötet.

 

Conan O'Brien, a népszerű humorista, a 'Late Night with Conan O'Brien' és a 'The Tonight Show with Conan O'Brien', talk show műsorvezetője legutóbbi adásában bemutatta a közönségének, hogy mi is történik Marin háza táján.

 

„Meghekkeletem George R. R. Martin otthoni biztonsági rendszerét.”

 

A videó provokatív ugyan, de futótűzként terjed a neten. Conan közönsége végtelenül jól szórakozott, ahogy a felvétel is mutatja. Azért őszintén remélem, hogy a valóságban ez nem teljesen így történik.

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holdfenyklub.blog.hu/api/trackback/id/tr167620584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2015.07.13. 19:42:29

Az benne a legnagyobb dolog, hogy nem is áll messze az igazságtól. Ekkora méretű és súlyú regényfolyamot alkotni hatalmas nyomás, ráadásul az írás nem olyan, mint bemenni reggel 8-ra dolgozni, aztán este 5-kor indulni haza. Ez nem megy. Az íráshoz kell némi indíttatás is - egyesek Múzsának nevezik.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.07.13. 20:28:22

"George R.R. Martin korunk Tolkienje"
Ettől félnek a rajongók is, hogy majd egy rakás jegyzetből kell összerakni a történeteket...

Egyébként a Hugo-díjakról és a focicsapatokról annyit blogolt idén a "nem blogján", hogy az már elég lenne egy átlagos kötetbe.
Mert nincs új a Nap alatt...
süti beállítások módosítása