Mert nincs új a Nap alatt...

2015. július 14. 11:35 - JamesGrey

Hogyan lehet vége egy legendának?

the-walking-dead.jpgNapjaink egyik legismertebb televíziós sorozata a 'The Walking Dead'. Lassan ötödik éve izgulunk és élünk túl mindent a szereplőkkel együtt. De belegondoltatok, hogy hogyan is lehet vége egy ilyen kilátástalan küzdelemnek?

 

Robert Kirkman, a képregény alkotója, nemrégiben beszélt a WTF Podcast-ben Marc Maron-nal a történet befejezéséről. Állítása szerint mindenképpen egyedi ötlettel szeretné lezárni a sorozatot, mivel egyáltalán nem kedveli a klisé zombi-filmes befejezéseket. Nem mutatják be megfelelően a világ vége utáni eseményeket és nem kínálnak reális megoldást egy ilyen helyzetben. Kirkman kifejezetten kíváncsi, hogy mi is történne az emberiséggel valójában egy ilyen zombi apokalipszisben, ahol az embereknek mindent meg kell tenniük a túlélés érdekében.

 

„A film végén úgy vannak vele: 'Ugyan a világ tele van zombikkal és kifutottunk az időből, de majd találkozunk srácok.' Kíváncsi voltam, hogy ez után hogyan találnak ételt, menedéket és hogyan védik meg évekig a szeretteiket a [bukott] társadalomban. Be akartam mutatni, hogyan is érintené ez az embert; a gyenge ember megerősödik, az erős elgyengül és a normális emberek hogyan válnak őrülté.”

 

Az alkotó meg szeretné válaszolni, hogyan kerekednek felül a zombi világvégen. Ezzel is egyedibbé téve saját képregény szériáját.

 

„Látom a történetet az elejétől a végéig hosszú évek óta. Szerintem ez egy reményteli történet az emberiség felülkerekedéséről a legyőzhetetlen felett a világvégén. Ez hosszú idő lesz, míg véghezviszik.”

 

Szerény személyem még évekig élvezné a kis csoport küzdelmét, hiszem minden évben veszélyesebb és kegyetlenebb kalandokba keverednek a 'The Walking Dead' szereplői. Az AMC csatorna állítása szerint addig fog futni a sorozat, ameddig csak lehetséges, de a befejezés ugyanaz lesz. Előre dörzsölhetjük a kezünket, hiszen október 11-étől indul a 6. évad.

 

A teljes WTF Podcast-et itt hallgathatjátok meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdfenyklub.blog.hu/api/trackback/id/tr87627176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mert nincs új a Nap alatt...
süti beállítások módosítása