Mert nincs új a Nap alatt...

2015. augusztus 06. 18:11 - JamesGrey

Eladó a Rejtélyek Boltja

20150714_onceuponacrime_owners.jpgHa szereted a rejtélyes vagy misztikus krimiket, esetleg a thrillereket, akkor mindenképpen ugorj be egy könyvért a „Once Upon a Crime” nevű boltba és vegyél egyet... vagy akár az egész boltot.

 

A minneapolisi független könyvesbolt, ami tele van rejtélyes történetekkel, kezdve a klasszikus Sherlock könyvektől egészen a modern krimikig, eladóvá vált. A két tulajdonos, Gary Schulze és Pat Frovarp számára a Once Upon a Crime nem csupán egy egyszerű könyvesbolt. Az életük részét képezi, hiszen a két krimi rajongó itt találkozott először egymással, ahol nem sokkal később meg is házasodtak. A pár 2002-ben vásárolta meg az üzletet az előző tulajdonostól. Az elmúlt tizenhárom évben nem csak vezették az üzletet, hanem vendégül látták nem csak helyi, hanem nemzetközi szerzők százait és biztosítottak helyszínt számos rendezvénynek.

 

store-bestshot.jpgA bolt szerves részévé vált mára a krimi írók világának is, amit Reed Farrel Coleman meg is említ a "Moe Prager" sorozatában. Schulze és Frovarp a "The Hollow Girl” című regényben meg is jelennek Moe Prager magánnyomozó kalandjai során.

 

 

A pár sajnos egészségügyi okok miatt válik meg a bolttól – nyilatkozta Schulze, de a nyugdíjas évek alatt valami nem fog változni.

 

„Valószínűleg rengeteg könyvet fogunk olvasni.”

 

Schulze a következőket tanácsolja a lehetséges tulajoknak:

 

„Teljes mértékben szeretned kell, amit csinálsz! Nem pusztán azért, hogy meggazdagodj! Mikor kamasz voltam, mindig az volt a vágyam, hogy egy ilyen munkám legyen. Most, közel negyven évvel később, ahogy visszagondolok erre, sokkal jobb lett, mint ahogy akkor elképzeltem.”

 

Az üzlet a Lyndale Avenue at West 26th Street címen található. El sem lehet téveszteni; ha egy holttest körvonalait ábrázoló táblát látsz, akkor jó helyen jársz. Készítsétek a pénztárcákat! Ki lesz az első licitáló?

 

ouac_logo.gif

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdfenyklub.blog.hu/api/trackback/id/tr907681484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mert nincs új a Nap alatt...
süti beállítások módosítása