Mert nincs új a Nap alatt...

2015. szeptember 22. 11:01 - JamesGrey

Még a világ végén is...?

grimm-03_0.jpgRengeteg kérdést lehet találni a neten az új Trónok harca regénnyel kapcsolatban, de leginkább az foglalkoztat mindenkit, hogy mikor is fog végre megjelenni az új kötet. Egyesek szerint a Tűz és Jég dala ciklus befejező része egyre jobban ki fog tolódni és lehetséges, hogy azt már nem is a nagy szerző, George R.R. Martin fogja megírni.

Természetesen erre Martin mindig frappáns válaszokat szokott adni, mint azt már korábbi cikkünkben közöltük is. Mégis, most bekövetkezett... A Trónok harca szerzője zombivá változott.

Senkinek nem kell megijedni, Martin jó egészségnek örvend és az utolsó kötet sincsen veszélyben. Az egyre népszerűbb Z, mint zombi (eredeti címe: Z-Nation) alkotói meginvitálták a szerzőt egy kis cameora, amit örömmel el is vállalt és láthatóan nagyon is élvezett.

„Csak azt akartam bizonyítani a rajongóimnak, hogy a Tűz és Jég dala könyvek még a Zombi apokalipszisben is meg fognak jelenni. „

276076_600.jpg


A képet, amint Martin bőszen próbálja felfalni „vélhetően” hetedik könyvét, a Syfy csatorna tette közzé, ahol a Z, mint zombi eredetileg fut Amerikában. Noha nagyon szeretjük, ha valamiféle információ morzsát kapunk a könyvek megjelenésével kapcsolatban, reméljük, hogy a szerző már nem ilyen állapotban fogja a fent említett kötetet megírni.

george-rr-martin-a-z-nation-2_-evadaban-450x450.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdfenyklub.blog.hu/api/trackback/id/tr597802648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mert nincs új a Nap alatt...
süti beállítások módosítása